torsdag 21. mars 2013

Hjemmelagde wrapslefser

Taco! Nordmenns nasjonalrett? Men i man kan vel ikke si annet enn at det faktisk er veldig godt!
Mannen med stor M. og Fru T. hadde besøk av en supersøt venninne her en fredag, og da var det taco som sto på menyen. Men, så var det det å prøve å lage en litt sunnere variant. 
Hjemmelagde wrapslefser ble svaret. Og de ble faktisk ganske gode, og ikke var de vanskelgi å lage heller.

Det du trenger til ca 10 - 12 lefser er: 

3 dl sammalt hvetemel finmalt
3 dl grovbakstmel
1 ss rapsolje
1 ts salt
2 dl vann

Jeg laget deigen kvelden i forveien, pakket den inn i plast og oppbevarte den i kjøleskapet til neste dag. 

Del deigen opp i emner, og kjevl dem ut på en bakematte eller lignende. For å få dem rund, brukte jeg en rundtallerken som mal og skar rundt denne. Stek dem i en tørr stekepanne noen minutter på hver side. Det er viktig å ikke steke dem for lenge for da blir de til flatbrød! 

Slik så de ut når de var ferdig:


Det som er så kjekt med wrapslefser er at man kan fylle dem med det man liker best! 
Her er Fru T. sin fylt med svinekjøttdeig med tacokrydder, strimlet svinekjøtt, salat, agurk, cherrytomater, bønner, hjemmelaget avokadokrem, tacosaus og kesam! YUM! 


Kos dere! 

Klem fra 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar