fredag 1. mars 2013

Fredagspizza

Ja, det er bare til å innrømme det, hjemme hos Fru S. og Ingeniøren spises det fredagspizza 
(hold dere fast) HVER fredag! 
Når det er sagt, er det ikke ferdigpizza eller andre trauste og smakløse varianter som serveres! 
Fredagspizzaen er blitt en "greie" og godsakene hagler.
Disse to variantene er fra forrige helg når vi prøvde eltefri pizzadeig for første gang.
Det ble en god opplevelse (oppskriften på eltefri pizzadeig fant Fru S. hos Trines Matblogg).
Fru S. liker også veldig godt at denne deigen er oljefri, noe som gjør bunnen litt sunnere!

Fredagspizza 1, med serranoskinke, chèvre, rødløk og basilikum, før og etter steking.


Fredagspizza nummer 2, med mager bacon, mozzarella, rødløk og basilikum, før og etter steking.

Pizzaene fikk følge av en god salat og god drikke. 

Klem fra



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar