onsdag 12. juni 2013

Hjemmelaget custard

Hjemmelaget custard eller vaniljesaus er bare super deilig! Og mye bedre enn de fleste du får kjøpt, synes vi!


Denne custarden er laget etter en oppskrift fra sjarmørene i The Hairy Bikers 
(her oversatt til norsk og tilpasset noe).

2 eggeplommer
2ss maizenna
25 g sukker
1 vaniljestang eller 1/2 ss vaniljeessens
2,5 dl lettmelk
2,5 dl kremfløte

- Ha eggeplommer, maizenna og frøene fra vaniljestangen/vaniljeessensen i en panne. Visp godt sammen med en metallvisp.
- Visp gradvis inn melk og fløte.
- Varm opp på svak varme. Varm custarden i 6-8 minutter mens den tykner. Den må ikke koke.
- Kan serveres varm eller kald, alt etter hva den serveres sammen med.

Denne custarden ble servert sammen med friske bær.

MUMS!

En deilig dessert!
Og så enkelt!

Klem fra






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar