tirsdag 13. august 2013

Hverdagskjærlighet

Selv om sommer og ferie er noe av det beste på jord, så er det også deilig å komme tilbake til faste rutiner. Og om vi er heldig har vi sommeren en liten stund til, selv om det desverre ser mørkt ut akkurat nå. Men en ting er sikkert! Sommeren har vært kjempe deilig. 

Her og Fru T. har brukt det meste av sommere til å klargjøre hytten til salg. Selv om det har vært svært vedmodig å skulle selge vårt kjære landsted, står en ny og bedre perle klar å vente på oss. Og som vi gleder oss til nye eventyr på et nytt sted!  

Men før den tid tar vi tur tilbake til hverdagen. 

Da det sikkert er mange andre som også skal tilbake til hverdagen akkurat nå, tenkte Fruene å by på en rask, enkel og sunn hverdagsmiddag. 

Kyllingsalat i grove pitabrød. 

Dette er utrolig enkelt: Stek opp ønsket menge kylling. Bland sammen det du liker best av salat og salattilbehør. Smash sammen en god dressing. Her ble det brukt rømme og gresk dressingmiks. Server med grove pitabrød. Yumi!


Klem fra

2 kommentarer:

  1. Ser veldig lekkert ut, et lite tips om en enkel men meget god dressing. Et lettrømme beger, gresk youghurt miks, en ss god olivenolje og to fedd hvitløk, kan anbefales :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Mmm, det høres deilig ut!Vi skal absolutt teste ut denne dressingen! Fruene.

      Slett