tirsdag 23. desember 2014

Julens koseantrekk er i boks!

Fruene + søsteren er alle enige om at Lindex sin kosedrakt var et must å ha i julen.
 Fru T. hadde ikke mindre enn tre stykker med seg i bilen på vei hjem
 + at svigermor hadde to stykker! 
Litt flau, men med litt humor, fikk Lindex på Galleriet krympet beholdningen sin litt! 

Men se da! De er jo herlige....
Dette er en kosedrakt etter vår smak. Så deilig å kunne føle seg litt fin, samtidig som man kan krype opp i sofakroken med både kaffekopp, bok eller strikking og ha det behagelig. 
Vi hadde den årlige julefruedaten på fredag og etter en "tur" (vi skulle egentlig ut å trene, men det lynte, så da ble det heller en aldri så liten kjøretur til Horisont for litt handling), gikk vi for skikkelig fjortis - stil. Vi slo oss løs med like kosedrakter og nøt fantastisk middag, godis til kaffen og julefilm! Veldig god snakk førte til en sen kveld - men så godt det er med gode venner man bare kan snakke og snakke med! 

Nå er det snart dags for å finne frem antrekket for den store dagen og sjekk at både store og små har det de trenger for å ta seg godt ut! Fru T. går i år for svart jumpsuit på selve julaften. Tenker dette er praktisk når mesteparten av tiden kommer til å bli tilbrakt krypende på gulvet sammen med Lykkeliten. 

Nå nærmer det seg julaften med stormskritt, men i begge hjemmene er vi nå ferdige med både julepakker og julehandel, så nå skal vi bare nyte noen deilige fridager sammen med familie og venner før det braker løs på onsdag.  

Dere må alle ha en fantastisk fin førjulstid videre...

Klem fra 

FRUENE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar