søndag 27. oktober 2013

Ny sofa i TV-stuen

Mannen med stor M og Fru T. har etter mye omstrukturering i hjemmet, (igjen), bestemt seg for å dedikere et eget rom til TV. Dette da vi for det første er veldig fornøyd med vår TV-løse stueløsning, og for det andre synes vi det er greit å kunne lukke igjen døren til TV-rommet. Men som sagt; det har vært mye frem og tilbake og mange møbler er flyttet på. Vi hadde tidligere en sofagruppe her, men den ble danket ut til fordel for å bruke rommet som spisestue. Nå er spisestuen kommet inn i stuen, og vi er igjen klar for en sofaløsning. 

Som jeg skrev på fredag hadde mannen med seg den nye sofaen hjem da. Da vi har muligheten til å lukke døren til TV-stuen, valgte vi å kjøpe en sovesofa slik at rommet også kan brukes som gjesterom. Valget falt derfor på denne sofaen fra Bohus. Vi er superfornøyde med den. Ikke bare er den god å sitte i, men den er også veldig praktisk. Det er to skuffer i den, hvor sengen ligger i den ene og hvor det er mulighet for oppbevaring i den andre.. Så genialt!

Deilig søndagskaffe sammen med nytt blad<3 

Men den store utfordringn nå, er å finne et lite stuebord som vi begge er fornøyd med. Fruen hadde nesten bestemt seg for Kähler sitt Unit bord, men kvapp litt når jeg så målene. Måtte innom TING på Bryggen også for å se det og er redd dette blir i minste laget for vår del, så da må vi begynne å tenke nytt igjen. Et lite hvitt og praktisk bord står på ønskelisten. Og gjerne noe som skiller seg litt ut... Nettet må her tas i bruk for massiv researching. Forslag tas i mot med stor takk! 

Fruene slår til med to innlegg i dag, så følg med senere for Fru S. sitt søndagsinnlegg! 
 I mellomtiden må dere alle ha en fantastisk fin søndag! 

Klem fra

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar