fredag 6. desember 2013

Amerikanske spareribs - En mektig majestet!

Fruene avslutter bloggefredagen med å anbefale en lørdagsmiddag med svung!!
Vi må jo huske at etter ukens beste dag, fredag, kommer LØRDAG!

Fru S. og Ingeniøren fortsetter prosjekt "spis noe nytt hver lørdag" med full kraft!
Her er rapporten fra Ingeniøren sitt ønske om spareribs med barbequesaus.
En noe motvillig Frue lot seg overtale, og må i etterkant innrømme at hun  nok er omvendt til å være en spareribfan!

Oppskriften på colakokte og barbequemarinerte spareribs finner du blant annet her.

Ens ærend til slakteren må man for å fikse seg ikke marinerte spareribs, 
men en bytur er jo ikke å forakte!

Her er ribbene kommer i pannen!

Litt cola må man ha, eller 1 1/2 liter hvis man er en matnerd...

Masse, masse barbequesaus!

Ikke superdelikat før grilling, men du hendelse hvor deilig de ble!

Vi serverte ribbene med bakte poteter med kryddersmør og grillede maiskolber.

Ferdig grillet - deilig karamellisert!

MUMS!!!

Prosjekt "spis noe nytt hver lørdag" anbefales virkelig,
flere rapporter kommer!
 Det er så inspirerende og deilig å finne på noe nytt i helgene!

Klem fra






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar