lørdag 8. juni 2013

Tapasfavoritt #5

Fruene liker lefseruller på tapasbordet! Enten man fyller med spekeskinke, røkt laks eller andre gode saker, faller de alltid i smak!

I denne porsjonen med lefseruller fylte Fru S. vestlandslefser med:

Kesam original blandet med sweet chili saus, etter smak.
Røkt laks.
Purre.

Raust med laks, man kan gjerne bruke mindre uten at det gjør noe.

Ferdig rullet. Erfaringen tilsier at det er lurt å sette de ferdige rullene i kjøleskapet en stund før du skjærer dem i biter. Rullene blir rett og slett litt "fastere i fisken" da, og da er de lettere å skjære i!

Til en.

Eller til flere.

Mmm.

Fruen har før fylt lefsene med kesam blandet med krydder/dipmix, men fra nå av blir kesam og sweet chili saus den nye favoritten - så godt!

Klem fra 

P.S.
Flere tapasfavoritter finner du her.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar