søndag 15. september 2013

Hjemmelaget lapskaus

Søndagen er her, og hva er ikke da bedre enn skikkelig hjemmelaget lapskaus til middag? 

Lapskaus er fantastisk godt, og selv om det tar litt tid å lage, så er det jo mulig å lage en litt stor porsjon og fryse resten. 

Som mye annet, så er lapskaus en rett hvor man kan bruke mange forskjellige grønnsaker og kjøttyper. 
I denne ble det valgt: 

Gullrøtter
Poteter
Kålrabi
Røkeknok
Middagspølse

Kok røkeknoken lenge slik at den blir mør og løsner fra beinet. Kutt opp grønnsakene og kok dem i vann, ispedd litt av kraften fra kjøttet. Finskjær kjøttet og pølsene. Når grønnsakene er ferdig kokt, tilsett kjøttet. For å få en litt fastere konsistens slik som her, så har Fruen jukset litt og tilsatt noen spiseskjeer potetmospulver. 

Server med flattbrød eller hjemmelaget brød! 


Nyt søndagen alle sammen! Det skal vi! 

Klemmer fra

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar