onsdag 30. oktober 2013

Nytt stuebord - Valgets kvaler

Som det ble skrevet om i helgen har Herr og Fru T. kjøpt ny sofa i TV- stuen.
Men nå er utfordringen å finne et stuebord som vi begge liker, som er litt utenom det vanlige, gjerne praktisk, men viktigst av alt - hvitt!

Legger ved bilder av de bordene som er kommet til finalen!


Dette fine bordet som Fruen tror hun liker best kommer fra Bohus og heter Zion. Det praktiske med dette bordet er at man kan løfte opp de to klaffene og få bordet litt høyere, samtidig som man har oppbevaring oppi. Vi må jo ærlig innrømme at vi  likte svært godt det at klaffen slo seg litt opp. Helt perfekt for oss som liker å innta lørdagsmiddagen foran en god film!
ZION Sofabord

Et annet bord som falt godt i smak, og som hadde det samme prinsippet med oppbevaring oppi, er dette fra Skeidar. Det heter Soley, og er litt mindre enn Zion.


Vi falt også for dette bordet fra Boconcept. Her ser dere prinsippet med klaffene som kan slås opp.Utfordringen nå er å bestemme oss for hvilket vi liker best. Blir nok litt måling i kveld. Det vi pleier å gjøre da, er å måle opp og legge aviser der møbelet skal stå. Da får man et godt inntrykk av hvor stort møbelet egentlig er.

Men hva synes dere? Noen klare favoritter?

Klemmer fraLink til bohus finner du her. Link til Skeidar finner du her. Link til Boconcept finner du her.

2 kommentarer:

  1. Tror nok jeg er enig med deg der! Må bare måle å se at det ikke blir for stort! :) Det som er kjekt med Boconsept sitt er at det er mulig å få i mange ulike farger! Men for oss blir det nok dette hvite som passer best :)

    SvarSlett