I vår familie er det tradisjon at vi inviterer til frokost på 17. mai.
Det gjorde vi i år også,
og forberedelsene startet, som for mange andre, om kvelden den 16.
Blomster ble kjøpt inn,
røde roser i stedet for mer tradisjonelle 17.mai buketter.
Hårpynt til Frøken Fryd og mammaen<3
Så kjekt å ha like sløyfer!
Til frokosten laget jeg blant annet disse små porsjonene med gresk vaniljeyoghurt og bær.
Her er bordet ferdig dekket og klart til en koselig stund!
Elsker å ha mange rundt bordet!
Er forøvrig veldig fornøyd med det nye spisebordet!
Vi er også i gang med å fikse flere av de nye stolene,
denne gangen måtte vi fylle på med klappstoler.
Laks i mange former hører til på 17.mai.
Det gjør også eggerøre og hjemmelaget potetsalat!
Potetsalaten er laget slik:
Kok poteter, skrell og del i biter.
Finhakk vårløk og syltagurker.
Bland 2 beger ekstra lett rømme, litt majones, 1 god ts Dijon-sennep, salt og pepper.
Ha dressingen over potetene, vårløken og syltagurkene og bland godt. Smak til med krydder.
Vi hadde en strålende 17.mai!
Klem fra
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar