fredag 16. mai 2014

FREDAGSPIZZA

God 16 mai!

Håper dere kosere dere på denne festdagen før selve dagen.

Pizza er som dere vet en klassiker hjemme hos begge Fruene. Denne uken er det denne klassikeren som blir servert. Ganske tradisjonell, men av og til er det enkle ofte det beste. Denne pizzaen er laget på følgende måte:

Deig: 
2 dl sammalt grovmalt hvete
5 dl hvetemel
1 pakke tørgjær
1 ts salt
1 ss tørket oregano
2 ss olje.

Bland alt sammen og la deigen heve under plast.

Fyll:
400 gram karbonadedeig
300 gram biffkjøtt i strimler
2 champignionger
1 boks hakkede tomater
1 boks tomatpure
2 ss oregano
ønsket mengde ost

Om ønskelig litt Blue Castello på toppen etter den er stekt.

Når du lager deigen tar du samtidig å koker opp tomatene, tomatpuren og oreganoen. Tilsett også litt vann. La dette koke i minimum 30 minutter. Stek så karbonadedeigen for seg og biffstrimlene for seg. Tilsett karbonadedeigen i tomatblandingen.

Når deigen er ferdig hevet, kjevler du den ut på en bakeplate. Tilsett så tomatblandingen. Ha på ønsket mengde ost og ha biffkjøttet oppå sammen med champingjongene.

Stek på 220 grader i ca 15 minutter.

Om du ønsker det så kan du når pizzaen er ferdig stekt ha litt Blue Castelo på. Vi synes dette er utrolig godt! Nyt pizzaen sammen med masse god salat. Denne gangen ble det crisp salat med agurk og papriak til. Litt Balsamico som dressing gjorde susen! 


Kos dere masse i kveld!

Klemmer fra

FRUENE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar