onsdag 14. januar 2015

Hverdagspizza

God onsdag kjære bloggleser!

Så er hverdagen her igjen og etter en jul med særdeles mye god mat er det nå deilig å komme seg litt tilbake til hverdagen. Tenkte å tipse dere om denne herligheten her...
Den er fantastisk god og må jo bare like at når man deler den i seks stykker så inneholder hvert stykke kun omlag 250 kcal! 

Dette var rett og slett snop med god samvittighet! 

Om du har lyst til å prøve denne trenger du følgende: 

1 boks hakkede tomater
tørket basilikum og oregano
1 Ferdig pizzabunn eller aller helst hjemmelaget med grovt mel
300 gram svinekjøtt
ca 1/2 Squash
ca 1/2 Aubergine 
2 tomater
100 gram revet mozzarella. 

Ha de hakkede tomatene sammen med ønsket mengde basilikum og oregano i en panne og kok dette slik at det blir til tomatpure. Skjær squash, aubergine og tomater i tynne skiver. Stek svinekjøttet (vi stekte det i ovnen). Ta tomatpuren på pizzabunnen og legg lagvis grønnsakene - aubergine, squash og tomat. Spre osten utover og topp med svinekjøttet. Stek på 220 grader i ca 15 minutter! 

Siden Lykkeliten er litt liten enda til å spise pizza laget jeg middag til han med de samme ingrediensene, men på en litt annen måte. Først kokte jeg litt svinekjøtt alene i en panne en god stund. Deretter kokte jeg opp litt fullkornsmakaroni sammen med skrelt squash og aubergine. Bland deretter alt sammen og tilsett litt skrelt tomat og en god spiseskje av tomatpuren. Mos det deretter sammen med en stavmikser! 

Lykkeliten likte dette utrolig godt! Er ikke så vanskelig å lage middag til han samtidig som vår middag blir laget når man kan bruke mye av de samme ingrediensene! 

Dere må ha en fin dag! 

Klem fra 

FRUENEIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar