fredag 6. februar 2015

FruensVita 2 år


I dag er FruensVita hele to år gammel!
Hurra for oss!


Tiden har gått så fort, men den har også vært utrolig flott!
Vi storkoser oss med bloggen og selv om det går litt opp og ned i forhold til hvor ofte vi blogger, så vil den være med oss i lang tid fremover enda... Hele 638 innlegg har funnet veien ut til dere, og vi setter så umåtelig stor pris på hver og enkelt av dere som følger oss både på bloggen, Facebook og Instagram.


I dag våknet vi i tillegg opp til å ha fått følger nr 100 på Instagrm!
En flott bursdagsgave synes vi...


I dag tenkte vi rett og slett å reposte det første innlegget vårt... Mye har skjedd siden den tid, men vi er selvsagt ikke blitt et år eldre ;)


Kos dere med lesing og så ønsker vi dere en flott helg! Dere oppe i nord må være forsiktig nå når uværet kommer....


Etter å ha brukt mye tid på å veie for og imot å skrive blogg, har vi endelig landet på at ja, dette ønsker vi å prøve oss på!
Det er med både spenning og pågangsmot, og ikke så rent få sommerfugler i magen, vi nå tar fatt på denne spennende ferden inn i bloggverden!
Første punkt på agendaen var et navn til bloggen.
Vi ønsket et navn som kunne beskrive det vi ønsker å formidle.
Vi er glad i alt som er fint og godt! Enkelt og omfattende. Dette gjelder både interiør, klær, mat, mosjon, hobby, litteratur, hverdagsliv og livets små gleder.
Etter å ha prøvd ut mange forskjellige navn måtte vi ty til ekstern hjelp fra Ingeniøren og Mannen med stor M. Og de fikset! Med hjelp av massiv brainstorming, og latinordbok, fant de frem til Fruens Vita, eller Nyter Livet. Dette er et navn vi føler har mange betydninger, og som gir oss rom til å utfolde oss kreativt på bloggen.  

Vi gleder oss stort til å begynne, og håper at det vi legger ut her vil falle i smak!

Mange klemmer fra

FRUENE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar