søndag 8. juni 2014

SOMMER, SOL OG GRILLING

Vi har badet i sol den siste tiden. Det er rett og slett helt utrolig deilig... I dag kom det noen regndråper og merket jeg ble litt forrvirret for regnjakke hadde jeg helt glemt å ta med. Er rett og slett blitt skikkelig bortskjemt. 

Men med så mye deilig vær er det også blitt en god del grilling. Har den siste tiden lest litt på ulike blogger, samt sett en del reklame for grillede grønnsaker. Fristelsen ble stor og i går måtte vi rett og slett prøve. Grillet hjertesalat ble prøvd ut og for å si det slik - det kommer til å bli mye grillet hjertesalat her i hjemmet i sommer. Det var utrolig deilig! 

Her ser dere salaten før den kom på grillen. Vi marinerte den med "Tinas Lime smør". Bare smeltet dette 15 sek i mikrobølgeovnen. Vi brukte 1/2 pakke på to hjertesalater. Vi snudde salaten ofte og penslet litt smør på hver side for hver gang vi snudde dem. 


Til salaten hadde vi sommerkotteletter marinert med hvitløksmarinade, kald bernaisesaus, fetaost og hjemmelaget tatziki. Tatzikien er veldig lett å lage. Vi brukte et beger med gresk yoghurt beregnet på matlaging. To hvitløksfedd finhakket. En agurk, raspet på den groveste delen av råkostjernet, litt sitronpepper og salt. Bland alt sammen og la det stå i kjøleskapet en stund. Utrolig godt og veldig lett. 



Dere må ha en fin første pinsedag... 

Klem fra 

FRUENE


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar