fredag 31. oktober 2014

Friday - my favorite day of the week

God fredag kjære blogglesere... 

Fredag er utvilsomt min favorittdag. Selv om jeg elsker å være hjemme med Lykkeliten, er det ekstra kjekt når Mannen med stor M også er hjemme. Og fredagen er dagen hvor vi har hele helgen foran oss og alt å se frem mot. Det også en dag hvor vi, her i huset, får gjort unna en del husarbeid på formiddagen, slik at vi er klare til helg når mannen kommer hjem. Men må jo være ærlig å si at dette er ren permisjonsluksus, så vi får se hvordan det blir når hverdagen kaller og ukene blir seende litt annerledes ut... 

I dag har planlegging av flytting stått på agendaen. I dag er det bare tre uker til vi overtar det nye huset, så fyttingen må planlegges. I går jeg innom Kremmerhuset og da kom jeg over disse eskene på tilbud. Likte de utrolig godt og flytting er alltid en god tid for å få orden og litt struktur - i alle fall prøve ;) 


Eskene fikk bli med hjem i går, og nå er de snart fylt opp med ulike ting som skal få bli med på flyttelasset. Tenker de vil ta seg godt ut i blalnt annet bokyller. Dere kjenner vel alle til hvordan det er med alle de småtingene som vi trenger, men som man ikke helt vet hvor man skal gjøre av?
For eksempel har vi nå en egen eske dedikert til kulepenner... 


I arbeidet med sortering, både i esker og i hodet må man jo holde seg oppe med litt kaffe... 
Har fått en ny favoritt hos Nespresso, Caramelito. Denne er rett og slett yummi... Og siden det er fredag er det jo ikke helt feil med en aldri så liten godis til? Og siden den er 70% så tenker jeg å nyte den med god samvittighet.... 


Vi ønsker dere alle en fantastisk helg! Vi setter utrolig stor pris på alle dere som klikker dere inn og leser bloggen. Legg gjerne igjen en liten kommentar om det er noe spesielt dere ønsker vi skal blogge. 

Klemmer fra 

FRUENE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar