En lørdag for ikke så lenge siden spurte lille Frøken Fryd så fint om vi kunne lage vårt eget lørdagssnop!
Det var ikke nei i mammaens munn, og oppskrift og innhold ble snarest sirklet inn.
Det var ikke nei i mammaens munn, og oppskrift og innhold ble snarest sirklet inn.
Sjokolade- og peanøttsmørkuler
250g kremost naturell150g 70% kokesjokolade
150g hvit kokesjokolade
1/2 kopp fint eller grovt peanøttsmør
Oppskriften gir ca. 50 sjokolade- og peanøttsmørkuler.
(1) Vei og mål opp ingrediensene.
(2) Smelt sjokoladen i en bolle over vannbad.
(4) Pisk kremosten myk i kjøkkenmaskin eller med håndmikser.
(5) Bland sjokolade- og peanøttsmørblandingen inn i kremosten, begynn forsiktig!
(6) Sett blandingen i kjøleskap i noen timer.
(7) Rull kuler av blandingen, sett kulene i kjøleskap en liten stund til slik at de blir kald.
(8) Rull kulene i for eksempel kakaopulver, melis, strø, kokos, hakkete nøtter eller andre godsaker!
Prosjekt lørdagssnop var vellykket, MUMS!
P.S. Oppskriften her tar utgangspunkt i en oppskrift fra fantastiske Bakerella (http://www.bakerella.com/).
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar