torsdag 14. februar 2013

Ratatouille!

Ratatouille er en sunn og mager rett, som passer både for seg selv og som tilbehør.
Vi har hatt både svinekjøtt og kylling sammen med den, og den kan nok passe med fisk også.
Denne oppskriften holdt til to voksne og to barn, pluss en liten rest til lunsj dagen etter for en voksen!

Ratatouille

1 aubergine
1 squash
2 paprika (rød/gul/grønn eller en blanding)
1 løk
2 fedd hvitløk
1 boks hermetiske hakkede tomater
1 dl vann
2 ss olje til steking
1 laubærblad
1/2-1 ts salt
1/2 ts pepper
1 ts tørket persille
1 ts tørket timian

Del grønnsakene i terninger. Finhakk hvitløken.
Stek auberginen godt, ha så i resten av grønnsakene og hvitløken. Stek noen minutter.
Hell over de hakkede tomater, vann, urtene og laubærblad. 
Kok i 30 minutter. Bland i salt og pepper etter smak.

Ingrediensene.



Krydderet (persille, timian, pepper og salt).

Grønnsakene er stekt og hakkede tomater, vann og krydder blandes i.

Nyt en sunn og god middag!

Klem fra 



P.S. Oppskriften tar utgangspunkt i en oppskrift fra greteroede.no, med noen små forandringer.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar