lørdag 20. april 2013

Biffsalat med mexikanske smaker og hjemmelagde lefser

Når Lillebror S. inviterte seg selv og Mamma og Pappa S. på middag ble menyen tacosalat med biff og kikertlefser. En passe sunn og rask middag til et koselig hverdagsbesøk!

Kikertlefser har Fru S. hatt lyst til å prøve etter et tips fra en venninne. 
Det er så gøy å prøve noe nytt av og til. Lefsene var enkle å lage og smakte spennende, 
og ikke minst kan det være greit å ha noen glutenfrie alternativer i oppskriftsboken.

Jeg lagde lefsene etter følgene oppskrift:
1 del vann
1 del kikertmel
1-2ss olje
Krydder etter ønske

Jeg brukte da 1 liter vann og mel, god olivenolje og spisskummin, 
salt (ha i rikelig, lefsene blir nesten søte hvis ikke), pepper og litt chilimix.

Stekes i stekepanne, på samme måte som pannekaker.





Ytrefilet av okse, løk og hvitløk ble stekt og krydret med hjemmelaget tacokrydder.
Og ja, det er mye bedre enn tacokrydder fra butikken!


Salaten bestod av: Salatblader, rødløk, agurk, tomat, kidneybønner, maiskorn, tortillachips og biff.


Salaten ble servert med kesam og salsa.

Et raskt dekket hverdagsbord. Takk for hjelpen Ingeniøren og Pappa S.!

Denne salaten passer likegodt til helgekosen, som den gjør til hverdagsbesøk.
En mulig lørdagsmiddag?

Nyt dagen!

Klem fra

2 kommentarer:

  1. Nydelig mat og det beste selskapet <3
    Hilsen Mamma S.

    SvarSlett