onsdag 16. oktober 2013

Krydret tomatsuppe med Torsk

I forrige uke var Fruen hjemme hos Mamma og Pappa T. og spiste middag. Da hadde Pappa T. laget en fantastisk god fiskesuppe. Denne måtte bare Fruen prøve ut hjemme, og den ble like god da. Full med deilige rådvarer og kjapp og enkelt, kommer dette til å bli en ny favoritt hjemme hos oss. 

Det du trenger er: 
2 bokser med hakkede tomater. Her ble det valgt en variant med hvitløk, samt en med basilikum og oregano
1 brokkoloi
4-5 gulrøtter
1/2 chili
Torsk. 

Ha tomatene i en panne. Fyll hver av kartongene halveis med vann og ha vannet oppi sammen med tomatene. Skrell og hakk gulrøttene og ha dem i gryten. Skjær fisken i fine biter og tilsett dem også. Finhakk en halv chili og tilsett. Ta tilslutt brokolien og skjær den i fine bilter, vask godt og tilsett. La alt koke til fisken er ferdig kokt. 

Før Fruen gikk på jobb i dag, satt hun deigen til God Tid brød som har vært omtalt på bloggen før. Les mer her.

Brødet fikk ikke tid til å etterheve i dag, men det gjorde ingenting ( i alle fall ikke ut fra Fruens smaksløker). 

Rykende varm suppe og brød rett fra ovnen ble servert Mannen med stor M. når han kom hjem fra jobb i dag... MUMS! 
Dere må alle ha en fantastisk fin onsdag. Fruen skal nå snart ut og kose seg med gode venninner. 

Klemmer fra 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar