tirsdag 22. oktober 2013

Weekendtur til Tigerstaden

Denne helgen har Fruen sammen med Mannen med stor M samt foreldre og svigerforeldre storkost seg i hovedstaden. Her kommer bileddryss og noen kommentarer fra turen! 

Vi valgte å ta toget begge veier.  Og hvem kan klage på middagen når den ser slik ut? 
Deilig pastasalat med kylling laget av pappa, sammen med deilig rundstykke fra Godt Brød. Kaffe fra kafeen på stasjonen i byn koste vi oss også med. 

Helgen ble tilbragt på Oslo Plaza. Med rom i 27. etasje kan man fint si at utsikten var upåklagelig! Lykken var også stor når vi så at rommet var innredet med Nespresso kaffemaskin! 

På lørdag var vi ute og spasserte i Oslos gater. En tur innom Freia-butikken måtte vi unne oss! Så mye godt! MUMS! 

Høsten var virkelig kommet og det kjentes på temperaturen. Men med god jakke, lue og hansker var det deilig å gå ute. Her er vi i dronningparken. Nydelige farger på bladene. 

Som min kjære mann sa; Dronningen er flinkere å luke i hagen enn deg! Og det er helt sant! Nydelig park! 

Lørdag kveld var vi på Latter og så Espen Beranek Holm og Are Kalvø. Fantastisk show! Utrolig morsomt og overraskende oppdatert i forhold til de siste ukers begivenheter med ny regjering. Etter showet spiste vi en utrolig god middag i restauranten til Latter. Denne restauranten kan absolutt anbefales. Så deilig å bare gå rett fra showet og til restauranten!


Søndag tok vi igjen bena fatt. En tur på Operaen var obligatorisk. Egentlig et utrolig fint bygg! God utsikt utover Oslofjorden 

Været var egentlig veldig bra, men det blåste surt, så gode klær var godt å ha! Dr. Martins-bootsene var virkelig deilig når det blåste som verst. 

Søndag ble lunsjen inntatt på Theatercafeen... Nydelig mat ble servert, selv om vi faktisk måtte le litt over hvor utrolig sur servitøren var. Et artig innslag i en ellers så stilfull restaurant! 


Måtte nesten ta bilde av maten, for den var fantastisk! Maten som ble valgt rundt bordet var moules frites, and og cesarsalat. MUMS! 
Bakgrunnen for denne turen til Oslo var at Fleetwood Mac hadde konsert der denne helgen. Fans som vi er, var dette en happening vi ikke kunne gå glipp av! Og hvor utrolig glad vi var for at vi fikk billetter. Dette er uten tvil den beste konserten Fruen noen gang har vært på! En opplevelse for livet. Da det selvsagt ikke er lov å ta bilde på konserten, legger jeg ved en av sangene som ble sunget på konserten. En fantastisk solo sunget av Stevie Nicks med Lindsey Buckingham på gitar! Magisk var det rett og slett! Alle helger tar dessverre slutt! På toget hjem igjen, ble en Cafe au lait nytt sammen med en liten godis. Og selvsagt mye annen god mat, men det er ikke alt som tok seg like godt ut på bilder :P 


Tusen, tusen takk for turen til alle som var med! Dette kommer til å være et minne for livet! Stor klem til alle dere! 

Og en klem til alle våre lesere fra 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar