onsdag 26. mars 2014

FREMTIDSVISJONER

I dag har vi vært på koselig bytur sammen med gode venner. Deilig lunsj ble nytt UTE i strålende solskinn! En fantastisk fin formiddag! Tusen takk! 

Men på byturen ble det kjøpt inn noe jeg har tenkt på lenge. Har søkt masse på nettet etter dette, men funnet lite. Fant bare en svensk side og en leverandør hvor det ikke var mulig å bestille direkte fra.  Gikk inn i en butikk med håp om at de kunne bestille, men de hadde jo ikke mindre enn tre ulike varianter jeg kunne velge mellom! Så mye for teknologi og internett! 

Før man får barn sier alle at tiden går så utrolig fort med små i huset. Jeg kan dessverre nå bekrefte at dette stemmer. For å få med meg litt av alt som skjer har jeg lyst til å skrive en dagbok til Lykkeliten om alt som skjer i hans liv. En liten notat hver dag om hva vi gjør og ikke minst om utviklingen hans. Det skjer jo noe nytt hver dag, og merker det er vanskelig å huske eksakt når alt skjer. 

Min fremtidsvisjon er derfor å fylle ut denne femårsdagboken! 

Likte utrolig godt designet på denne. Passer perfekt for vår lille Lykkeliten <3

En femårsdagbok har en side for hver dato. Den er delt inn i fem koloner slik at vi de neste fem årene kan skrive inn på samme siden. Har gjort dette tidligere og det er utrolig kjekt å se tilbake på ulike happeninger og hva vi gjorde på samme dato for et år siden. 


Nå må jeg sitte meg ned med blyanten og fylle inn dagene som har gått siden Lykkeliten kom til verden. 

Har dere noen gode tips på hvordan man kan ta vare på minnene? 

Dere må ha en fin lillelørdag. 

Klemmer fra 

FRUENE

3 kommentarer:

 1. Så flott:) En slik har jeg lett etter. Kan du si litt mere om den, ønsker å skaffe meg en slik!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marit :) Jeg kjøpte den hos Norli på Galleriet her i Bergen. Er så kjekt med slik bok for det er så enkelt å notere ned minnene. Det er bare plass til en liten notis hver dag, noe jeg synnes er akkuratt passe. Etter hvert som årene går er det utrolig kjekt å se tilbake på hva man gjorde hver dag. Tiden går jo så fort at det er vanskelig å huske alt som skjer i et travelt liv! :)

   Slett
 2. Eg har gått for ein meir sporadisk dokumentasjon :) Sjå blogginnlegg om det her: http://pepperkakefjellet.blogspot.no/2012/07/minnekrukker.html

  Kos deg i sola i dag! - heldige du som har permisjon:)

  SvarSlett