mandag 3. mars 2014

MANDAG

Etter en hel uke med vinterferie er det noe vemodig at mannen nå er tilbake på jobb. 
Men vi har virkelig kost oss, og ikke minst så har vi fått gjort unna en god del i ferien.
Mannen er blant annet nesten ferdig med å pusse opp gangen! Og så fint som det blir! Gleder meg stort til den blir ferdig. Da kommer det nok et bilde eller to skal dere se! 

Ellers har vi vært på hytteturer med Lykkeliten for første gang! 
Første turen gikk til Familien S. Vi hadde virkelig noen fine dager hvor vi storkoste oss med god mat og godt selskap! Tusen takk for oss! 


Etterpå gikk turen til hytten til Lykkeliten sin bestemor og bestefar. Også her koste vi oss med god mat og godt selskap! Vi fikk oss også noen gode trilleturer. Vognen fikk prøvd seg på litt snø og is, selv om det gjerne skulle vært mye mer snø. Men nå er altså mandagen og hverdagen her igjen. Siden det ble ferie tid og hytteturer i uken som var, har dagen i dag blitt brukt til litt forebyggende arbeid i hjemmet. Nytt sengetøy er kommet på sengen, støv er blitt tørket og støvsugeren skal snart få svinge seg. I tillegg blir ukens meny og matinnkjøp nå planlagt. Deilig å få unna slike ting i begynnelsen av uken. En luksusgode ved det å være hjemme i permisjon. 


Mens lykkeliten nå ligger å sover i vuggen sin koser mor seg med nyeste ugaven av BONYTT og en god kopp (koffeinfri) kaffe. En liten pause i hverdagen er godt! Leste artikkelen om restaurant Lysverket her i Bergen. Har ikke vært der enda, men ser at det snarest må planlegges et måltid der. Har vært i lokalene før, men da var det en annen restaurant der. Om de har opprettholdt standarden på maten, så er jeg sikker på at dette blir en god opplevelse! 

Dere må ha en fin mandag videre!

Klemmer fra

FRUENE


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar