fredag 7. mars 2014

JA TAKK, LITT MER...

Noen middager er så gode at det kan være vanskelig å begrense seg. For meg er cesarsalat en av disse middagene. Og det beste av alt er at det er jo så enkelt å lage selv! I alle fall var denne versjonen veldig rask og utrolig velsmakende. 

Fru T. har nå endelig funnet ut hvordan det blogges fra mobilen, så dere får unnskylde at kvaliteten på bildene ikke er helt det beste! 

Det vi brukte for å lage denne salaten var: 

1 pose ruccolablanding, ferdig oppkuttet. 
4 kyllingfilèter som ble stekt i ovnen og skjært opp i passelige biter. Synes kyllingen blir så saftig når den stekes på denne måten. 
1 pakke bacon som ble stekt på vanlig måte. 
1 pose parmesan. Brukte litt av parmesanen til å lage parmesanchips. For å lage dette lager du små topper med parmesan på et stekebrett og har dem i ovnen til de er smeltet. La de deretter avkjøle seg helt.  Resten av parmesanen ble blandet inn i salaten. 
Bland alle ingrediensene og ha ønsket mengde cesar-dressing på! 

YUMI! 


Koselig middag for to <3


Her ser dere Fruens middag... Så godt! 


Håper dette kan inspirere! Denne middagen ble nytt foran en god film sammen med beste mannen <3

Kos dere masse i dag! 

Klemmer fra 

FRUENE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar