onsdag 5. mars 2014

ENDELIG

Endelig har vi fått på plass det nye stuebordet i tv-stuen. 
Det har tidligere her på bloggen vært diskutert hvilket stuebord vi ønsket. Det var en del å velge mellom, men det var hele tiden et som sto høyest på ønskelisten. En snill mann og januarsalg resulterte i at dette ønsket ble oppfylt. Dermed ble det BoConcept bordet som gikk seirende ut av konkurransen! 


Et av kravene når vi skulle kjøpe nytt bord var at vi ønsket at det skulle være praktisk, men samtidig fint. Denne kompinasjonen er ikke alltid like lett å finne. Vi falt derfor for dette bordet som har disse to egenskapene. To av sidene kan løftes opp slik at du får det høyere. Dette er helt genialt til kaffekoppen eller lørdagsmiddagene som her i huset ofte blir nytt foran en god film. I tillegg er det oppbevaring under klaffene. 

Bordets glassplate kan også løftes opp og brukes som oppbevaring. Tror virkelig vi kommer til å få stor glede av dette fremover. Et fint møbel som samtidig er utrolig praktisk. 

Got to love it! 


Lykkeliten har fått denne fine kurven å ligge i når vi ser på TV. 
Denne fikk jeg engang fra Drømmehuset. De skulle gi den vekk, og jeg var så heldig å få den! Den er virkelig kommet til god nytte nå. De fine bilene var en gave fra noen gode venner. Disse synes Lykkeliten er veldig fascinerende, og mor synes de er utrolig fine! 


Vi er svært fornøyd med det nye bordet, men må nesten nevne at vi var ganske skuffet over at absolutt alt måtte monteres på det. Monteringen ble veldig plundrete og til den prisen hadde jeg faktisk forventet mer! Men, men, nå er det på plass og vi koser oss med det. Nå er det bare noen vårputer i sofaen som mangler!

Klemmer fra

FRUENE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar