mandag 21. april 2014

BILDEDRYSS FRA PÅSKEN

God andre påskedag! 

Nå beveger vi oss dessverre ut av påsken og en ny arbeidsuke står foran oss. Da er det godt å tenke tilbake på alle de kjekke og koselige dagene vi nettopp har hatt. En aldri så liten bloggferie har det blitt, men her kommer et lite bildedryss av hvordan påsken har vært for oss.


Med så mye fint vær vi har hatt, måtte vi selvsagt ha oss en Frosen yoghurt fra 7-Eleven. Nydelig med blåbærstrø på! Kan virkelig anbefales! Kaffe og litt påskegodt har det også blitt! Så deilig å ha med seg kaffen ut og sitte ute å nyte den... 


Raspeballer er et must i påsken. Vi har nytt denne herligheten ikke mindre enn to ganger... Så utrolig deilig! 


For oss er hytten på fjellet hos svigers et must i påsken. Må jo bare elske Lykkeliten sitt reisetilbehør! Kaffe i bilen på vei til hytten er aldri feil!  Ut på tur, aldri sur! Lykkeliten tok vi med oss på fjelltur og vognen fikk virkelig kjørt seg når vi gikk ganske langt på snø. Men så deilig å komme seg ut i nydelig solskinn. Mange som gikk på ski, men det var også mange som oss som gikk til fots. Tilbake i hytten ble det deilig gulrotkake fra R.O.O.M! Den er rett og slett nydelig! Om du ønsker oppskrift er det bare til å google den. Da kommer det mange treff.
 Deler av påskaften ble tilbrakt i Norheimsund. I nydelig vær gikk vi på koselig trilletur etterfulgt av kafébesøk. Snille svigermor spanderte lunsj etterfulgt av kaffemoca. 


Strikking i solveggen var utrolig deilig. Dere kan så vidt skimte Lykkeliten sin babygym. Han storkoste seg på terrassen. 


En aldri så liten vaffeltapas. Grove vafler med deilig pålegg. 


Hva er vel en påske uten litt påskenøtter? 

Vi har virkelig kost oss i påsken. Nydelig vær og godt selskap har gjort dette til en fantastisk påske. Varierte dager med både turer, kaffekos, deilige middager og ikke minst jacuzzi på kvelden har vært herlig. 

Påskeklem fra 

FRUENE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar