tirsdag 15. april 2014

UTEPÅSKE

Nå er vi nettopp kommet hjem fra en deilig dag ute i det fri. Med godt selskap og masse godt i sekken har vi vært ute og gått tur i Aboretet. 

Lykkeliten koste seg i vognen hele veien. Så kjekt når han koser seg så mye og vi er fri til å gå masse tur og kose oss ute. 


Bortskjemt som vi er så hadde vårt gode selskap laget matpakker til oss! Synes disse posene var fantastisk kule! 


Oppskriften på denne herligheten kan dere lese her.  


Vi har aldri lagt skjul på at vi er noen skikkelige kaffesnobber. Her nytes medbrakt cafe latte fra Nespresso maskinen (fraktet i thermos) i thermokopper fra Nespresso. Verdens beste sjokolade (i alle fall etter min smak) nytes sammen med kaffen... 


Vi hadde pikniken vår rett ved denne stranden. Her skal vi absolutt tilbake igjen når det blir varmere i været. Gleder oss til sommer, bading og grilling! 


Det skal visst være nydelig her i mai og juni for da er det så mye blomster og spesielt Rhododendron her, men allerede nå fikk vi nyte noen fine blomster som hadde sprunget ut. 
Nå blir det deilig middag og forhåpentligvis en god film til kvelden. Utrolig deilig å få ha mannen hjemme og nyte rolige morgener og lange turer ute i nydelig vær... 

Klemmer fra 

FRUENE


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar