mandag 7. april 2014

MINIFERIE

I helgen var familien T. på miniferie til Stavanger sammen med mamma, pappa og lillebror T. 
Finnes det noe bedre enn små avbrekk hvor alt man skal gjøre og rekker er å kose seg og slappe av? Vi liker i alle fall veldig godt å reise på miniferier og bo på hotell og bare kose oss... 

Og på små ferier blir det selvsagt en god del god mat. Hotellet kunne diske opp med deilig frokost og under ser dere Fruen sin frokost på søndag. Godt utvalg både i pålegg og i brød. Hotellet hadde også en fantastisk god kaffemaskin! Tror det må være den beste latten jeg har smakt som er kommet ut av en maskin. En knapp og innen fem sekunder hadde du en ferdig latte som fint kunne måle seg med de du får på kafèer rundtom! 

Lørdagens middag ble nytt på Big Horn Steak House. Kan ikke si annet enn at jeg er utrolig svak for skikkelig gode burgere... Og det var virkelig denne! 


Været var dessverre ikke helt med oss hele tiden, så Dr. Martens sjøstøvlene kom godt med. Er kjekt med støvler som ser ut som vanlige sko, men som holder vannet ute, i alle fall når man bor i Bergen og må gå med støvler ganske så ofte!

Lykkeliten var også med. Han storkoste seg i vognen. Siden bagen til vognen er så stor var den super å bruke som seng. God plass til Lykkeliten i tillegg til at vi vet at han sover godt i den. Rett og slett utrolig praktisk! 

Må si at Stavanger er en utrolig koselig by. Mange små gater med godt utvalg av butikker. Liker spesielt godt det at de har mange butikker som vi ikke har her i Bergen. Da er det ekstra kjekt å gå å kikke i dem. Vi kom oss dessverre ikke til gamle byen da det regnet så mye, men på lørdagskvelden lettet det og vi fikk oss en fin tur langs kaien. Hotellet var veldig fint i tillegg til at det var veldig grei beliggenhet på det. Peis og lysekrone på rommet var fine finesser som ga inntrykk av litt luksus. I tillegg reklamerer hotellet med Stavangers beste senger. Gode var de, så vi sov kjempegodt! Da målet med turen var å kose seg og slappe av var det utrolig deilig å krype opp i en fin stol sammen med en god kopp kaffe og nyeste utgaven av Vakre hjem og interiør! 


Dette har vært en veldig fin og avslappende helg. Deilig med miniferier! 
Håper dere også har hatt en fin helg! 

Nå begynner en ny uke. Hittil i dag har vi fått gått tur i det fine været og nå venter middagslaging. 
Dagens middag blir tunfiskpai. Oppskrift på denne kan du finne her.

Dere må ha en fin mandag! 

Klemmer fra 

FRUENEIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar