Jeg elsker å være på bærtur, og heldige meg har barn som elsker det også!
Frøken Fryd var drivkraften bak denne blåbærturen for å lage blåbærsaft.
Blåbærbuskene på fjellet var proppfulle med bær!
Et par timer var alt som skulle til for å fylle et spann
Noen multer til "bensin" fant vi også.
Blåbærblå fingre.
Blåbærene ble tryllet om til en porsjon blåbærsaft.
Og en porsjon blåbærgele.
Geleen ble laget etter samme prinsipp som ripsgeleen min.
Våre innlegg om ripsgele finner du HER.
Oppskriften finner du HER.
Blåbærgeleen er blant annet blitt brukt på pannekaker, i rullekake, sammen med brunost osv.
Det virkelig gode med den er mangel på skallet (det som er i rørte blåbær) og den intense blåbærsmaken - MUMS!
Klem fra
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar