søndag 7. september 2014

SOMMERSTRIKKEPROSJEKT

I sommer har den nydelige Acne-genseren lagt på pinnene. Jeg valgte et enkelt bomullsgarn, som ble perfekt i den varme sommeren vi har hatt. 

Oppskrift på genseren finner du på nostesjel.no. En side som er vel verdt å besøke. Fantastisk mye fint, og ikke minst så er oppskriften på genseren gratis! Oppskriften finner du om du trykker her. Fantastisk når mennesker ønsker å dele av sin kreativitet. 

I forhold til garnvalg, så var det ulike garnvalg på hjemmesiden til nøstesjel, så er bare til å lese på kommentarene i innlegget, så finner du ulike alternativer. 


Er veldig fornøyd med farge kombinasjonene. Svale sommerlige farger. Nå er sommeren dessverre over for denne gang, men tror denne skal få en plass øverst i sommertøyet slik at den kan tas i bruk med en gang sommeren glimter til igjen. Og kanskje den må strikkes i en litt varmere variant? Enkel var den i alle fall å strikke, noe som er deilig når man ønsker å prate og skravle samtidig som man strikker. Nå er det nye prosjekter på pinnene, samt et prosjekt som nettopp er ferdig. Gleder oss masse til å vise dere. En helt egen oppskrift som vi ønsker å dele. Må bare dampe, og ikke minst, få tatt noen bilder, så kommer den på bloggen. 


Dere må ha en fin dag videre! 

Klemmer fra

FRUENE


PS: Vi er på Instagram. Følg oss gjerne, så følger vi deg! 

2 kommentarer:

  1. Så fin genser!! Nydelige farger:-)) Den blir fin å ta frem igjen til våren den!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk Merete! Nydelig oppskrift du har laget!

      Slett