onsdag 10. september 2014

PÅ VIFT MED FINE FRUER

I dag må vi først begynne med å gratulere Minnimannen så mye med dagen!
 Hipp hurra for deg i dag! 

I vennegjengen har vi organisert det slik at vi har en jenteklubb og en gutteklubb. Selv om det er kjekt å være sammen alle sammen er det av og til vanskelig å få det til med både barn, fritidsaktiviteter og alt annet som skjer rundt oss. Men omtrent en gang i måneden møtes guttene og jentene hver for seg. 

Det pleier å gå på rundgang hjemme hos oss, men omtrent to ganger i året går vi ut og koser oss. I går var vi på Vista Bar & Brasseria på Kløverhuset. 

Nydelig utsikt over bryggen fra bordet vårt... Vi bor i en fantastisk nydelig by! 


Liker godt innredningen på Vista. Dere som leser bloggen vår har sikkert lagt merke til at vi har vært her før... Et kjempegreit sted å ha med seg barn og ikke minst så er det god plass til barnevogn! 


I går nøt vi afternoon-tea. 


To av oss gikk for te med navnet Blackcurrant & Lavender. Den var virkelig god og ble servert i fine kopper og i koselig tekanne. Så fint! 


Dagens rett ble to minismørbrød, den ene med fritert brie med eple og pære chutney og den andre med kyllingrullade med urter og soppragu. Videre var det varm scones med krem og rørte bær og til slutt en fantastisk god eplekake, ostekake og noe vi ikke helt var sikker på hva var, men som smakte himmelsk! Vi tror det i alle fall var pasjonsfrukt i den! 


En fantastisk fin kveld med nydelige venninner! 
Så kjekt å møtes jevnlig slik at vi alle får vært sammen i en travel hverdag! 

Dere må ha en fin kveld videre! 

Klemmer fra

FRUENE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar