søndag 2. november 2014

Små friminutt

God søndag kjære bloggleser! 

Små friminutt i hverdag gjør godt for både kropp og sjel. Det finnes mange måter å ta seg friminutt på, men for Fruene er det ofte å sette seg ned med en kopp kaffe (alltid kaffe) og en god bok. 

Bøker er noe vi begge to prioriterer tid til, men det har ikke alltid vært like stort fokus på det her på bloggen. Derfor skriver jeg litt om dette nå. 

Den siste tiden har Sønnen av Jo Nesbø lagt på nattbordet. Har hørt mye ymse om den på forhånd, men liker best å lese boken selv før jeg sier noe i den ene eller andre retningen. Mye av kritikken har lagt i at den blir for lik Harry Hole bøkene. For min del var den ikke det. Jo, begge er kriminalromaner og begge finner sted i Oslo, men for meg, som strengt tatt ikke er noe kjent i Oslo, var dette to ulike leseopplevelser. Blir ofte fenget av Jo Nesbø sine bøker da de inneholder så mye detaljer, samtidig som han ikke skriver seg vekk. Det er lett å se for seg både personer og steder samtidig som det er plass til fantasien å se for seg litt selv. Nå har vi hatt en lang og behagelig søndagsmorgen her i hjemme, så nå er det gjerne på tide å få gjort litt fornuftige ting også. Har blant annet noen adventskalendergaver til mannen som må pakkes inn. Målet er å være ferdig med alle (4!) adventskalenderne før vi flytter! 
Det gjenstår litt, selv om jeg er godt i gang med alle sammen! 

Ønsker dere en fantastisk fin søndag! 

Klem 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar