søndag 9. november 2014

Søndag, farsdag og gårsdagens middag

Gratulerer så mye med farsdagen til alle flotte pappaer der ute♡♡♡

Her er vi så heldige å ha en flott pappa her hjemme, og en super morfar og bestefar som også fortjener en liten oppmerksomhet i dag! Mannen med stor M har allerede fått sin gave, men siden de andre to ikke får gaven før senere i dag kan jeg dessverre ikke røpe hva de får... 
Men Lykkeliten har vært svært involverte i årets gave;-) 


Nå er det ikke lenge til flytting og denne helgen har gått til litt pakking. I tillegg har vi alle tre vært noe hanglete. Dette resulterte i en meeeget enkel og rask middag i går! Vi fikk denne servert første gang hos Fru S. Og har siden vært hektet! Det som er så kjekt med den er at man kan gjøre  den så komplisert eller enkel som man selv ønsker! 

Tar man den enkleste varianten trenger man kun å sette den sammen og steke den!


I går ble det den enkleste varianten og da gjorde vi følgende: 
En pakke ferdig pizzadeig (nå var de jo nettopp til 10 kr på Spar), ta raust med pesto på. En pakke revet mozzerella. Topp med spekeskinke og tomater. Stek som anvist på pakken og ha blåmuggost på når den kommer ut av ovnen. Server med salat! 

MUMS!!!

Her kan man selvsagt lage både deig og pesto selv. Og det er super godt med vossafår på! Og ikke minst serranoskinke! Men som sagt, av og til passer det godt med en enkel variant! Og det eneste man må gjøre er å "sette den sammen" og skjære opp tomatene! LOVE IT! 

Dere må ha en flott søndag i styggeværet og ta godt vare på pappaene! 

Klem fra 

FRUENE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar