fredag 3. januar 2014

Grove pizzasnurrer fylt til randen med godsaker

Et lite bake- og lunsj-/middag-/kveldstips fra Fruene er kick-off for denne første helgen i 2014.

Lag en skikkelig grov deig av:

ønsket mengde vann (her er det brukt 3 dl)
kli
grovbakstmel
rugmel
salt
tørrgjær

La deigen heve til ca. dobbel størrelse.
Kjevle så deigen ut til et rektangel.

Smør deigen med en pizzasaus eller tomatpure.
Her brukte jeg restene av en porsjon hvit pizzasaus.
Den hvite pizzasausen som du ser her er laget av creme fraiche, hvitløk, salt, tørket basilikum, litt olivenolje og chili.

Fyll så på med ønsket fyll.
Det er faktisk ikke fult før det renner over!

Jeg brukte spekeskinke, oliven marinert i urter, revet ost.


Urtemarinerte oliven fra Oliviers med stein kan virkelig anbefales! Disse kan omvende nesten hvem som helst til olivenelsker! Minimannen tygget de i seg fortere enn mammaen kunne fjerne steinene! 

Ferdig produkt.

Vi spiste snurrene til middag.
De fikk følge av en enkel salat.

Skal du/dere noe kjekt i helgen?

Her er det Hobbiten på kino, pepperkakehusknusing og fjerning av julepynt på planen 
- GLEDER MEG!

God helg til deg!

Klem fra


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar