lørdag 25. januar 2014

Asparges med sennep og sitron - og kinesisk nyttår


Nå er det jammen helg igjen dere!

Vi vil gjerne dele en liten matoppdagelse med dere.
Denne måten å tilberede asparges på falt i smak hjemme hos oss,
kanskje er det noe for dere også?! 

Det du trenger ser du under.

Stek aspargesen i stekepanne, gjerne den du stekte biffen i først, mens biffen hviler.
Når aspargesen har surret et par minutter og den begynner å bli klar,
pensler du den lett med Dijonsennep og så presser du litt sitron over.

OH MY så godt!


Vi hadde fløtegratinerte poteter og stekte tomater ved siden av,
en svært god kombinasjon!

Hva har du på menyen i kveld?

Her i huset er det ingen som tar på kokkeforkleet i dag.
Vi er nemlig så heldig at vi er invitert for å feire kinesisk nyttår hos noen venner,
som er virkelig flinke til å lage mat - vi gleder oss!

Helgeklem fra

FRUENE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar