mandag 20. januar 2014

KYLLING MED PASTA OG SPINATSAUS

Inspirasjon og motivasjon til fornyelse i matveien er alltid kjekt, men ikke nødvendigvis alltid enkelt!
Januar er en god måned til å starte litt på nytt og prøve nye retter.
Denne retten her ble pønsket ut og prøvd i går, og både mannen og fruen måtte si seg meget fornøyd med resultatet!

Denne porsjonen passer til to personer.

1 stort fedd hvitløk
1/2 rødløk
2 ss smør

En halv pose frosen spinat
1/2 dl matfløte
1/2 dl kremost med krydder
15 plommetomater
Ferskkvernet salt og pepper. 

2 kyllingfileter
fersk pasta til 2 personer

Finhakk hvitløk og rødløk og surr det i en panne sammen med smøret. Tilsett frossen spinat og la den tine i pannen. Rør rundt innimellom. Middels varme er fint her. Når spinaten er tint tilsetter du matfløten. La det koke i noen minutter. Tilsett så tomatene og kremosten. La det koke ytterligere noen minutter. Tilsett litt nykvernet salt og pepper.

Kyllingen steker alltid Fruen i ovnene. På denne måten holder den seg saftig, samtidig som du slipper å bruke noe fett på å steke den. Ha den i en ildfast skål på 200 grader i ca 30 minutter. Kok pasta som anvist på pakken.

Når pastaen er ferdig siler du den og tilsetter den i sausen. Skjær kyllingen opp i passelige biter og tilsett den også!

God og sunn middag!

Love it!


Klem fra

FRUENE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar