onsdag 8. mai 2013

Jenta på klippen

Fru T. har hørt Jenta på klippen av Lucinda Riley. En bok som tar for seg hvordan livet ved tilfeldigheter forløper og hvordan vår egen historie både gjentar seg og hjemsøker. 

Boken er godt skrevet, og fenget fru T. raskt. Boken skiftet mellom tiden som er nå og tiden som har vært. Den tegnes også bilder av hva som kunne komme til å hende, men kom med små overraskelser som både forundret og ga rom for ettertanke.

På baksiden av coveret står følgende om boken: 
Grania Ryan har forlatt samboeren i New York etter at hun mistet sitt ufødte barn. Nå søker hun trøst hos familien hjemme i Irland. En dag hun er ute og går, får hun øye på en liten jente helt ytterst ute på klippen. På det tidspunktet vet hun ikke at Aurora Lisle skal komme til å forandre livet hennes. 

Det viser seg at familien Ryan og familien Lisle har en lang felles historie, men dramatiske hendelser i fortiden har ført til at det er ondt blod mellom dem. Det er tilslutt Aurora og hennes bemerkelsesverdige vesen som sørger for å forene de to familiene. I mellomtiden får vi være med på en spennende reise gjennom hostorein, der et hittebarn i London spiller en avgjørende rolle. 

En stor fortelling om sorg og tap, men også om kjærlighet og håp. 

Fru T. liker svært godt å høre på lydbok, siden det gir mulighet for å gjøre på andre ting samtidig for eksempel som strikking, baking, rydding og mye mer! Multi tasking - Got to love it! 
Boken anbefales på det varmeste! 

Klem fra

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar