onsdag 1. mai 2013

Sunnere og supergod nacho!

Det er bare til å innrømme det! Fruene liker tex mex, og nacho er jo bare supergodt!
Men dessverre er ikke alltid dette det sunneste man kan spise. Fru T. har derfor pønsket ut en ny variant som ble prøvd ut i går. Og for å være ærlig så ble resultatet utrolig bra!

Følgende fremgangsmåte ble brukt for to personer:
Ca 300 gram mager kjøttdeig av svin
1/2 rødløk
1 fedd hvitløk

Dette ble stekt sammen.

Kjeks av typen Rye Snacks ble lagt på tallerken sammen med kjøttdeig og løk. Mager hvitost ble raspet på toppen. Dette ble stekt i ovnen på 200 grader til osten smeltet. 

På siden av tallerkenen ble det servert rucculasalat sammen med cherrytomater. Tomatene ble stekt sammen med litt finhakket hvitløk og en teskje hvitvinseddik. 

Dagens dipper ble guacamole, salsadip og mager kesam. 



Koselig middag for to! 


Dette er en versjon av nachoen som anbefales på det varmeste. Vær litt obs på krydring av kjøttdeigen da kjeksene er ganske salte! 

Klem fra 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar