lørdag 9. november 2013

Fredagspizza med marinert scampi og cashewnøtter

Gårsdagens fredagspizza ble en stor suksess!
Den ble et resultat av et scampifunn i frysen.

Marinaden til scampiene bestod av olivenolje, chili, hvitløk, soyasaus, søt soyasaus, riseddik, sitronsaft, koriander, basilikum og karri. Jeg lå frossen og rå scampi direkte oppi marinaden, og lot de marinere i ca. 3 timer.

Alt utenom karrien er kommet oppi. Så fine farger, skikkelig appetittvekkende!

Karrien er blandet i.
  
Scampiene er kommet med på festen!

Etter marinering kjevlet Ingeniøren ut pizzadeigen, vi tok på god tomatsaus og revet ost. Deretter toppet vi med scampiene + litt av chilien og hvitløken, samt rød paprika.

 Herligheten rett ut av ovnen!
Cashewnøttene strødde jeg over etter steking, jeg brukte salte og ristede cashewnøtter her.


 MUMS!

Nyt lørdagen!

Klem fra

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar