torsdag 21. november 2013

Vi ser fram mot helgen: Luksusburger med avokado, barbequesaus og bacon

Fruene avslutter denne torsdagen med å se framover mot helgen, og helgekosen som følger med!
Vi tipser dere så gjerne om denne LUKSUSburgeren - MMMMMMMM!

Hvis DU vil kose deg med en burger som denne må du starte fredagen med handling, 
og lørdagen med å sette en fullkornshvetesurdeig til hamburgerbrødene.

Deigen Fru S. laget bestod av 
hvetemel, 
siktet sammalt hvete, 
1 ss sukker, 
1/2 pk tørrgjør, 
1 pk surdeigpulver, 
1 stor ts havsalt.

Selve burgeren var også hjemmelaget! Den ble laget av
1 pk karbonadedeig
1 1/2 ts salt
1 ts pepper


I tillegg til brød og burger ladet vi burgeren med bacon i tykkere skiver, avokado, (ferdig) barbequesaus, rødløkringer og lagret, engelsk cheddar - OH  MY så deilig!
Tilbakemeldingen fra selskapet var at burgeren kunne måle seg med de beste restaurantburgere -
 tusen takk for det!


Tilbehøret til burgeren var salat, av typen baby leaf,  med balsamicoreduksjon.
Det er et godt tips å servere burgeren med en god salat heller enn pommes frites eller lignende, måltidet blir mye lettere og mer passelig for både mage og sinn!


Vi anbefaler denne burgeren til neste bedre måltid! Deilig kosemat i luksusversjon!

Kos dere på torsdagen og med ukens beste dag fredag!

Klem fra

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar