Fruene avslutter denne torsdagen med å se framover mot helgen, og helgekosen som følger med!
Vi tipser dere så gjerne om denne LUKSUSburgeren - MMMMMMMM!
Hvis DU vil kose deg med en burger som denne må du starte fredagen med handling,
og lørdagen med å sette en fullkornshvetesurdeig til hamburgerbrødene.
Deigen Fru S. laget bestod av
hvetemel,
siktet sammalt hvete,
1 ss sukker,
1/2 pk tørrgjør,
1 pk surdeigpulver,
1 stor ts havsalt.
Selve burgeren var også hjemmelaget! Den ble laget av
1 pk karbonadedeig
1 1/2 ts salt
1 ts pepper
I tillegg til brød og burger ladet vi burgeren med bacon i tykkere skiver, avokado, (ferdig) barbequesaus, rødløkringer og lagret, engelsk cheddar - OH MY så deilig!
Tilbakemeldingen fra selskapet var at burgeren kunne måle seg med de beste restaurantburgere -
tusen takk for det!
Tilbehøret til burgeren var salat, av typen baby leaf, med balsamicoreduksjon.
Det er et godt tips å servere burgeren med en god salat heller enn pommes frites eller lignende, måltidet blir mye lettere og mer passelig for både mage og sinn!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar