tirsdag 5. november 2013

Homemade soft springrolls

Myke vårruller har lenge vært en favoritt hjemme hos Fru S. og Ingeniøren. 
Tidligere har vi laget en versjon fylt med biff og dyppet i deilig dipsaus, som er fantastisk god!
Denne helgen disket Fru S. opp med to nye fyll og ikke mindre enn tre dipsauser... 
 Og ja, jeg var fornøyd med egen innsats! 


Vårrullene nærmest i bildet er fylt med scampi, agurk, gulrot, bønnespirer vårløk, basilikum og koriander.
Vårrullene bakerst i bildet er fylt med kyllingfilet kokt i kokosmelk, sitronsaft og fiskesaus, bønnespirer, vårløk og mynte. Oppskriftene på herlighetene finner du her.

Sweet chilisaus - ferdigkjøpt.
Kokosmelk, sitronsaft og fiskesaus blandingen som kyllingen kokte i ble også en deilig dipsaus.

Tredje dipsaus var en sataysaus, altså en saus med peanøttsmør som basis.

Sataysausen laget jeg slik:

2 ts revet fersk ingefær
1/2 kopp peanøttsmør
1/4 kopp kokende vann
2ss soya saus
4 ss riseddik


Mmm. Litt av hver må man smake!

Et lite tverrsnitt.

Oh my så deilig!

Myke vårruller anbefales på det varmeste!
Ferskt, friskt, sprøtt og ganske sunt!

Et tips til ditt neste gode måltid!

Klem fra


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar