mandag 4. november 2013

Hjemmelaget ketchup

Jeg testet ut denne oppskriften i helgen.
Det ble en suksess! Hjemmelaget og kjøpt ketchup er bare ikke mulig å sammenligne! 
Ketchup er virkelig noe det lønner seg å lage selv!

Alle ingredisensene + paprikapulveret, som snek seg unna fotograferingen, er klart!

Kjør tomatboksene i stavmikser/blender.

Stek løken myk og blank.

Ha i hvitløk.

Ha i deilig krydder. Anbefaler å stikke nesen ned i gryten ca. nå! Så gode dufter!

Ha i resten og kok så  i 50 minutter, tilslutt blender du det hele og har på glass.


Mmm.

Dagens porsjon ketchup ferdig!

Denne holder seg ca. 2-3 uker i kjøleskapet. 
Men i småbarnsfamilier er det vel en fare for at den er tom før den tid!


Klem fra


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar