søndag 24. november 2013

Julekalendere part to!

Også Fru T. har brukt helgen til å gjøre istand julekalenderne. Her i huset har vi en lang tradisjon med julekalender. Begge fikk vi julekalender når vi var liten, og vi får fremdeles av mamma og pappa T. Sammen har vi en koselig tradisjon med at de lager kalender til oss,
og vi lager kalender til dem.
Vi er ikke større noen av oss enn at vi koser oss med å pakke opp en liten gave hver morgen!

Herr og Fru T. lager også kalender til hverandre. I år får vi annenhver dag.

Når man pakker inn julekalendere er det viktig å lage en koselig ramme rundt.
Julemusikk og te er absolutt med på å få opp stemningen!

Nytt av året er at vi har laget kalender til svigermor og svigerfar. De får alle gavene sine servert slik. Små lapper med nummer på er med på å si når de ulike pakkene skal pakkes opp.
Mamma og pappa T. har en fantastisk fin kalender som mamma T. broderte for en god del år siden. Disse pakkene henges opp på denne slik at alle henger fin og klar til 1 desember.
Herr og Fru T. har gavene sine slik enn så lenge i år. Vi har egentlig en snor som de skal henge på, men da mannen holder på å pusse opp nytt soverom blir det avventet til dette er klart!

Julekalendere er en fantastisk koselig tradisjon som vi virkelig setter pris på. Det trenger ikke å være så mye, men kosen og forventningene med de små gavene gjør sitt til at vi får beholde den deilige, barnslige gleden med julen. I familien går det nå sport i å kjøpe små ting gjennom hele året, derfor blir det heller aldri noe stress knyttet til denne koselige tradisjonen!

Gode søndagsklemmer fra

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar