lørdag 4. januar 2014

Så var julen over for denne gang...

Første nyttårsdag ble julen fjernet hjemme hos oss. Når man våkner opp første nyttårsdag med masse energi og et behov for et ryddig hus, er det så deilig å bare få det gjort... 

Den siste tiden har vi hatt stort fokus på å ordne hjemme. Mange rom har fått nytt bruksformål og mye er gått i det store arkivet. Det er deilig å få følelsen av at nå er endelig ting på vei til å komme i orden. Men som de fleste kanskje vet, så må det en del rot til før man får orden. Så det er deilig nå når det er betraktlig mye mer orden enn rot! 

Love it! 

Legger ved en del bilder av stuen som nå er blitt julefri. Selv om jeg synes julen er deilig og det er ingenting som er bedre enn å finne den frem i desember, så er det også litt deilig å ta den vekk nå når vi går inn i januar. 

Noen ting har likevel fått stå. Synes de er like mye vinterpynt som julepynt...

Blant annet hjortene får stå en stund til. Her på nydelig løper fra Lene Bjerre som Fruen fikk til bursdagen sin.Litt falsk snø sammen med kongler og trollhassel gjør seg godt nå om vinteren. I dag regner det godt ute, godt vi da har litt som kan fikses på her hjemme.

Dere må ha en fin lørdag!

Klem fra

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar